Obrir/Tancar Menú Scouts Valencians és una Federació de xiquets/as i joves compromesos lliure i voluntàriament, orientada per adults compromesos en el servici educatiu permanent i al desenvolupament integral de les persones, potenciant principalment el sentit de la llibertat i de la responsabilitat, segons l'Escoltisme com a estil d'educació i adoptant els Fins, Principis i el Mètode Scout iniciat per Baden Powell, adaptant-los a la nostra realitat sociocultural.

Dissabte passat 4 de setembre va tindre lloc en el CEM El Captivador de La Nucia el curs d'Acolliment de Scouter.

L'Etapa d'Acolliment al Scouter es defineix com el període inicial d'adaptació a la realitat scout per a qualsevol adult que desenvolupa una funció, responsabilitat o càrrec en una secció o grup scout. Està dirigida a tota persona que inicia la seua marxa com scouter, sense distinció de la labor que realitze. Amb ell, es pretén facilitar la incorporació dels voluntaris al seu kraal i ensenyar-los les eines necessàries per a complir el seu compromís en les millors condicions, així com mostrar-li una perspectiva àmplia de la seua responsabilitat, els seus objectius i les seues expectatives.

Aquest curs ha sigut el primer de dos d'Acolliment de Scouter que es realitzaran enguany, sent el segon el pròxim 18 de setembre a Gandia.

A La Nucia van acudir membres de diferents grups de la nostra federació, la majoria d'ells amb la intenció de continuar la seua formació amb el pròxim curs MAT a la nostra escola, amb el qual també completaran l'Etapa d'Educador Scout.

Escriu un comentari:

*

La seua adreça de correu electrònic no serà publicada.

Aquest lloc usa Akismet per a reduir el spam. Aprén com es processen les dades dels teus comentaris.