Obrir/Tancar Menú Scouts Valencians es una Federación de niños/as y jóvenes comprometidos libre y voluntariamente, orientada por adultos comprometidos en el servicio educativo permanente y al desarrollo integral de las personas, potenciando principalmente el sentido de la libertad y de la responsabilidad, según el Escultismo como estilo de educación y adoptando los Fines, Principios y el Método Scout iniciado por Baden Powell, adaptándolos a nuestra realidad sociocultural.

Del 10 al 12 de setembre va tindre lloc la Indaba autonòmica en l'alberg del Teularet, a Enguera.

La Indaba es tracta de la reunió anual dels scouters de la Federació de Scouts Valencians. És un fòrum obert on tots els scouters poden plantejar les seues necessitats a nivell educatiu, i definir les línies de treball federals de tota la ronda solar.

Enguany, a més de treballar en la federació, els scouters han tingut multitud d'activitats (Escape Room, piscina, actuació…) en les quals han gaudit col·laborant amb els seus companys.

Hem viscut una Indaba diferent que marca un punt d'inflexió en la Federació. Noves maneres de viure l'escoltisme de sempre.

Us esperem en les Activitats Autonòmiques, on veurem els fruits d'aquesta acampada!

Escriu un comentari:

*

La seua adreça de correu electrònic no serà publicada.

Aquest lloc usa Akismet per a reduir el spam. Aprén com es processen les dades dels teus comentaris.