Obrir/Tancar Menú Scouts Valencians és una Federació de xiquets/as i joves compromesos lliure i voluntàriament, orientada per adults compromesos en el servici educatiu permanent i al desenvolupament integral de les persones, potenciant principalment el sentit de la llibertat i de la responsabilitat, segons l'Escoltisme com a estil d'educació i adoptant els Fins, Principis i el Mètode Scout iniciat per Baden Powell, adaptant-los a la nostra realitat sociocultural.

Del 10 al 12 de setembre va tindre lloc la Indaba autonòmica en l'alberg del Teularet, a Enguera.

La Indaba es tracta de la reunió anual dels scouters de la Federació de Scouts Valencians. És un fòrum obert on tots els scouters poden plantejar les seues necessitats a nivell educatiu, i definir les línies de treball federals de tota la ronda solar.

Enguany, a més de treballar en la federació, els scouters han tingut multitud d'activitats (Escape Room, piscina, actuació…) en les quals han gaudit col·laborant amb els seus companys.

Hem viscut una Indaba diferent que marca un punt d'inflexió en la Federació. Noves maneres de viure l'escoltisme de sempre.

Us esperem en les Activitats Autonòmiques, on veurem els fruits d'aquesta acampada!

Escriu un comentari:

*

La seua adreça de correu electrònic no serà publicada.

Aquest lloc usa Akismet per a reduir el spam. Aprén com es processen les dades dels teus comentaris.