Nuestros grupos scouts están abiertos a niños, niñas y jóvenes de entre 6 a 21 años. Gracias al método scout educadores y educadoras y actividades se adaptan a las necesidades de cada edad.

Vols formar part? Si ho tens clar, ¡troba el teu Grup Scout més pròxim!


 • Jo puc ser un Scout?

  No fa falta ser un súper aventurer com Bear Grylls per a involucrar-se amb el Moviment Scout. Tens coneixement de primers auxilis? Eres bo amb els números? Tens mà en la cuina? O eres un geni de bricolatge? Tots tenim habilitats útils i pots ser voluntari i ajudar de moltes maneres.

 • Què ocorre si no dispose de molt de temps lliure?

  Ser voluntari amb nosaltres és fàcil, divertit i flexible – la quantitat de temps que pots dedicar als scouts, ho marques tu. Ja siga ajudant setmanalment en activitats, o cada quinze dies o en esdeveniments especials o campanyes organitzades pel Grup. Tota ajuda és sempre benvinguda.

 • Realitzaré voluntariat?

  A més de l'aprenentatge d'habilitats reconegudes externament, el Moviment Scout també ofereix l'oportunitat de treballar altres habilitats personals, com el treball en equip, la confiança i el lideratge. Un estudi va visualitzar que més del 90% dels nostres voluntaris creuen que les habilitats i experiències que han adquirit a través del Moviment Scout han sigut de rellevància per al seu treball o vida personal.

 • Soc adult però, hi ha alguna cosa que puga fer per a ajudar?

  La resposta és sí. Molts dels nostres ajudants i scouters són pares dels xiquets i joves del Grup perquè han vist de primera mà els beneficis de l'Escoltisme en els joves i volen donar alguna cosa a canvi. És també una oportunitat de passar més temps amb els seus fills i aprendre noves habilitats. Parlar amb el scouter del seu fill per a veure com pot involucrar-se. Si no és com a monitor, està també el Comité de Pares, que tiren una mà als voluntaris en diverses tasques: buscant zones d'acampada i campament, amb la intendència, la cuina de campament…