Obrir/Tancar Menú Scouts Valencians és una Federació de xiquets/as i joves compromesos lliure i voluntàriament, orientada per adults compromesos en el servici educatiu permanent i al desenvolupament integral de les persones, potenciant principalment el sentit de la llibertat i de la responsabilitat, segons l'Escoltisme com a estil d'educació i adoptant els Fins, Principis i el Mètode Scout iniciat per Baden Powell, adaptant-los a la nostra realitat sociocultural.

Participa en el concurs scout «El Meu Sant Jordi»!

Benvolguda germanor scout, és moment de compartir les nostres aventures i experiències en el dia de Sant Jordi! Participa en el nostre concurs i mostra al món el que fa únic al teu grup scout.

L'objectiu és capturar i compartir les emocionants experiències scout durant el dia de Sant Jordi a través de vídeos creatius, promovent així els nostres valors i activitats en la comunitat.

Qui pot participar?

Grups Scouts de la federació de SSVV.

Com participar?

  • El vídeo ha de ser original de fins a 2 minuts que reflectisca les experiències del teu grup durant el dia de Sant Jordi.
  • Puja el teu vídeo al compte del teu grup scout en Instagram amb l'etiqueta: #ElMeuSantJordi i etiqueta a @scovalen.
  • Assegura't de comptar amb els drets d'imatge de de totes les persones que participen.
  • Els/les participants han de comptar amb el consentiment de les famílies o tutors legals en el cas de menors d'edat per a participar en el concurs i per a la publicació del vídeo en xarxes socials.
  • Pots usar música i altres elements creatius, sempre respectant els drets d'autor.

Premis:

  • Premi del públic: El vídeo amb més «m'agrada» en xarxes socials guanyarà una TENDA ARPENAZ 4.1!

 

  • 1r, 2n i 3r del jurat: Seran atorgats per un panell de jutges basat en creativitat, originalitat, qualitat i rellevància. Amb premis en material d'acampada i una TENDA ARPENAZ 4.1!

*És important destacar que un mateix grup scout pot presentar diversos vídeos però no pot obtindre més d'un premi.

Data límit de participació: Penja el teu vídeo del 20 al 23 d'abril!

CONSULTA LES NOSTRES BASES

Celebrem junts l'esperit scout i la companyonia en «El teu Sant Jordi». És hora de mostrar al món el que significa ser un verdader scout!

Escriu un comentari:

*

La seua adreça de correu electrònic no serà publicada.

Aquest lloc usa Akismet per a reduir el spam. Aprén com es processen les dades dels teus comentaris.