Obrir/Tancar Menú Scouts Valencians es una Federación de niños/as y jóvenes comprometidos libre y voluntariamente, orientada por adultos comprometidos en el servicio educativo permanente y al desarrollo integral de las personas, potenciando principalmente el sentido de la libertad y de la responsabilidad, según el Escultismo como estilo de educación y adoptando los Fines, Principios y el Método Scout iniciado por Baden Powell, adaptándolos a nuestra realidad sociocultural.

Com va l'estiu?


Esperem que encara que no hàgeu tingut un campament igual que altres anys, hàgeu pogut ser testimonis d'un instant especial relacionat amb l'escoltisme.


I si heu sigut capaços de captar-ho a través d'una foto, quina millor manera que traslladar-ho a nosaltres, aprofitant que és el dia mundial de la fotografia.


Participa en aquest concurs que et proposem des de Scouts Valencians, tens fins a l'1 d'octubre per a enviar-nos per e-mail (concursos@scoutsvalencians.com), o per missatge directe a qualsevol xarxa social nostra, la teua fotografia original.


Una comissió valorarà les fotos a la primera quinzena d'octubre:

  • 25 classificats rebran un regalet scout per participar.
  • Les tres primeres persones classificades, li serà becada la quota federal de la pròxima ronda 21-22.
  • La primera persona classificada, a més, li serà concedit el mocador scout de Scouts Valencians.


Concurs obert a totes les persones federades a Scouts Valencians.

Escriu un comentari:

*

La seua adreça de correu electrònic no serà publicada.

Aquest lloc usa Akismet per a reduir el spam. Aprén com es processen les dades dels teus comentaris.