Obrir/Tancar Menú Scouts Valencians és una Federació de xiquets/as i joves compromesos lliure i voluntàriament, orientada per adults compromesos en el servici educatiu permanent i al desenvolupament integral de les persones, potenciant principalment el sentit de la llibertat i de la responsabilitat, segons l'Escoltisme com a estil d'educació i adoptant els Fins, Principis i el Mètode Scout iniciat per Baden Powell, adaptant-los a la nostra realitat sociocultural.

Els dies 23 i 24 de març, Escoltas de Scouts Valencians es van embarcar en una aventura en el Campament de Navalón. L'esdeveniment, conegut com Raid Esculta, prometia desafiar al temps i posar a prova les habilitats de treball en equip, l'astúcia i la resistència de les diferents Unitats.

Amb 18 grups participants i un total de 217 scouts, l'energia era palpable en l'aire. Cada equip estava llest per a enfrontar-se als desafiaments que els esperaven i demostrar la seua vàlua.

L'activitat es va desenvolupar com un conjunt divers de desafiaments relacionats amb el temps. Ens vam veure immersos en una sèrie de proves que van posar a prova enginy i habilitats en situacions de pressió temporal. Des de competicions grupals fins a jocs d'estratègia i "escape rooms" a l'aire lliure, cada desafiament presentava una oportunitat única per a aprendre, créixer i enfortir els llaços de companyonia.

Fins a la pròxima aventura, scouts! ️

Escriu un comentari:

*

La seua adreça de correu electrònic no serà publicada.

Aquest lloc usa Akismet per a reduir el spam. Aprén com es processen les dades dels teus comentaris.