Treballem per una educació en valors en el temps lliure i ho fem desenvolupant un mètode propi d'actuació, el Mètode Scout, que ha demostrat fusionar en els seus més de 100 anys d'història la tradició i la innovació. Tradició en els principis que impulsen a cada scout a transcendir la realitat de cada dia i a comprometre's personal i lliurement amb els ideals i valors sobre els quals construir un món més just. Innovació en la proposta d'acció adaptada a les realitats culturals, socials i econòmiques dels entorns més pròxims.

Actuem localment coneixent la força de l'impacte global i la necessitat d'abordar en xiquets, xiquetes i joves de 5 a 21 anys el compromís social, el compromís ambiental, el compromís per a la salut i el compromís espiritual.

Aprenem a través de la participació i de l'acció, del treball en xarxa, de la implicació i el compromís de més de 8.000 voluntaris i voluntàries, de la vida en la naturalesa i en xicotets grups i de programes progressius i atractius que et presentem a continuació en forma de principals àrees de treball.


Canviar el món