Obrir/Tancar Menú Scouts Valencians és una Federació de xiquets/as i joves compromesos lliure i voluntàriament, orientada per adults compromesos en el servici educatiu permanent i al desenvolupament integral de les persones, potenciant principalment el sentit de la llibertat i de la responsabilitat, segons l'Escoltisme com a estil d'educació i adoptant els Fins, Principis i el Mètode Scout iniciat per Baden Powell, adaptant-los a la nostra realitat sociocultural.

El passat 23 i 24 de març, Rovers de Scouts Valencians es van embarcar en una emocionant aventura en la Ruta Rover 2024. Esta activitat federativa, emmarcada dins de la metodologia scout, prometia una experiència única plena de desafiaments i aprenentatge per a tots els participants.

L'aventura va començar el dissabte 23 de març amb una ruta pels paisatges de Puntal dels Llops, a Marines. Després de la ruta, la vesprada i la nit van oferir una sèrie de jocs i dinàmiques dissenyades per a enfortir la unitat del grup i explorar els principis de la metodologia rover. Des de la risoteràpia fins a la preparació d'una vetlada comunitària, cada activitat va oferir l'oportunitat de créixer i connectar de manera significativa.

El diumenge 24 de març, l'acció va continuar amb les Paralimpiades, una sèrie de competicions divertides que van posar a prova les habilitats i la destresa de Rovers.

Finalment, després de l'avaluació i el comiat, la Ruta Rover 2024 va arribar a la seua fi amb un acte comunitari i una foto de grup que va capturar els moments inoblidables compartits durant el cap de setmana.

Fins a la pròxima aventura, Rovers! ️

Escriu un comentari:

*

La seua adreça de correu electrònic no serà publicada.

Aquest lloc usa Akismet per a reduir el spam. Aprén com es processen les dades dels teus comentaris.