Obrir/Tancar Menú Scouts Valencians es una Federación de niños/as y jóvenes comprometidos libre y voluntariamente, orientada por adultos comprometidos en el servicio educativo permanente y al desarrollo integral de las personas, potenciando principalmente el sentido de la libertad y de la responsabilidad, según el Escultismo como estilo de educación y adoptando los Fines, Principios y el Método Scout iniciado por Baden Powell, adaptándolos a nuestra realidad sociocultural.

El passat cap de setmana va començar la nova etapa de formació per als nostres alumnes de la federació.

Es tracta de diferents cursos MAT (Monitor/a d'Activitats de Temps Lliure) que s'han realitzat a Dénia i La Nucia.

Completant aquests cursos, al costat de la formació Scout que han anat rebent, suposaria també la superació de l'Etapa de l'Educador Scout.

: L'Etapa d'Educador Scout es defineix com el període de formació mínim i necessari perquè un scouter puga exercir adequadament les seues funcions com a educador scout, tant en el si del seu grup i la seua secció com a nivell associatiu en la seua OF, de manera autònoma però coordinada i en el marc del Programa Educatiu corresponent. Està dirigida a tots els scouters, sense distinció de la funció que exercisquen, i serà de realització obligatòria per a qualsevol persona adulta que exercisca una funció en la nostra organització.

Ha sigut el primer Cap de setmana Formatiu de diversos que s'aniran succeint durant la Ronda Solar… Vos esperem en el pròxim, el 13 i 14 de novembre!

Escriu un comentari:

*

La seua adreça de correu electrònic no serà publicada.

Aquest lloc usa Akismet per a reduir el spam. Aprén com es processen les dades dels teus comentaris.