Obrir/Tancar Menú Scouts Valencians es una Federación de niños/as y jóvenes comprometidos libre y voluntariamente, orientada por adultos comprometidos en el servicio educativo permanente y al desarrollo integral de las personas, potenciando principalmente el sentido de la libertad y de la responsabilidad, según el Escultismo como estilo de educación y adoptando los Fines, Principios y el Método Scout iniciado por Baden Powell, adaptándolos a nuestra realidad sociocultural.

Diumenge passat 7 de novembre, Scouts Valencians va renovar el seu Equip Federal en l'Assemblea General Extraordinària on ha eixit com a president Vicent Ripoll, qui representarà a la Federació durant els pròxims tres anys.

L'Assemblea, celebrada a la Casa de Cultura de Bétera, ha triat la candidatura liderada per Vicent Ripoll del GS. La Nucia, qui figurava com a Responsable de Formació i RH, que ara passa a estar al capdavant de l'entitat.

El nou Equip Federal, la candidatura del qual porta per nom “Avancem amb força”, la completen: Ana Cruz, de GS. Frumenti com a vicepresidenta, Amparo Fons, del GS. Sant Jaume com a secretària i José Gómez, de GS. Tatanka com a tresorer, Dafne Sanchis, del GS Sant Francesc com a Responsable de Comunicació, Susana Santiago GS. Parpalló, com a Responsable de Formació i RH, José Ortega, GS. Sant Francesc com a Responsable del SPRE, Núria Muriana GS. Mafeking d’Ontinyent com a Responsable de Voluntariat i Daniel Molins, GS. Impeesa de Burjassot, com a Responsable de Joventut.

El nou equip inicia un projecte de tres anys de suport, reforç i creixement per als grups, amb l'objectiu de fomentar la participació.

CategoryPortada
Escriu un comentari:

*

La seua adreça de correu electrònic no serà publicada.

Aquest lloc usa Akismet per a reduir el spam. Aprén com es processen les dades dels teus comentaris.