Obrir/Tancar Menú Scouts Valencians és una Federació de xiquets/as i joves compromesos lliure i voluntàriament, orientada per adults compromesos en el servici educatiu permanent i al desenvolupament integral de les persones, potenciant principalment el sentit de la llibertat i de la responsabilitat, segons l'Escoltisme com a estil d'educació i adoptant els Fins, Principis i el Mètode Scout iniciat per Baden Powell, adaptant-los a la nostra realitat sociocultural.

¡En ASDE ya tenemos los finalistas del 5º Concurso de Fotos Scout! 12 fotos seleccionadas sobre una misma temática “La Promesa Scout”, donde tenemos un representante, el Quetzal.

Este año el 5º Concurso de Fotos Scout ha tenido una gran acogida entre nuestros Grupos Scout ya que se han presentado un total de 21 fotos de 12 Organizaciones Federadas. Todas las fotos participan en una única categoría “La Promesa Scout”.

Las tres fotos ganadoras definitivas serán elegidas el 22 noviembre en Guadarrama (Madrid), coincidiendo con el marco de la Asamblea Scout.

CategoryASDE, Campanyes
Tags,
Escriu un comentari:

*

La seua adreça de correu electrònic no serà publicada.

Aquest lloc usa Akismet per a reduir el spam. Aprén com es processen les dades dels teus comentaris.