Obrir/Tancar Menú Scouts Valencians és una Federació de xiquets/as i joves compromesos lliure i voluntàriament, orientada per adults compromesos en el servici educatiu permanent i al desenvolupament integral de les persones, potenciant principalment el sentit de la llibertat i de la responsabilitat, segons l'Escoltisme com a estil d'educació i adoptant els Fins, Principis i el Mètode Scout iniciat per Baden Powell, adaptant-los a la nostra realitat sociocultural.

bg_castorama

La actividad se centró en conocer a los personajes del cuento Amigos del Bosque y conocer Los 5 Consejos de Malak, además se fomentó la integración y participación por medio de actividades entre grupos de castores de diferentes colonias.

Se realizó una ruta ambientada en consejos de los personajes del cuento, se realizó de una forma dinámica y entre grupos. Por último comentar que el taller “realiza tu cubo de palomitas” fue un éxito ya que pudimos comprobar su utilidad viendo una película (The Lorax) comiendo palomitas, hechas de forma artesanal por los scouters.

Escriu un comentari:

*

La seua adreça de correu electrònic no serà publicada.

Aquest lloc usa Akismet per a reduir el spam. Aprén com es processen les dades dels teus comentaris.