Obrir/Tancar Menú Scouts Valencians es una Federación de niños/as y jóvenes comprometidos libre y voluntariamente, orientada por adultos comprometidos en el servicio educativo permanente y al desarrollo integral de las personas, potenciando principalmente el sentido de la libertad y de la responsabilidad, según el Escultismo como estilo de educación y adoptando los Fines, Principios y el Método Scout iniciado por Baden Powell, adaptándolos a nuestra realidad sociocultural.

La Rover Moot planificada per a 2022 en Le Chéile, Irlanda, finalment ha sigut suspesa.

Ací vos adjuntem el comunicat que han escrit des de l'Equip de Planificació del Moot:

Estimats Rovers:

En aquests moments, ja hauríem d'estar reunits en el Campament en Malahide celebrant el 16é Moot Scout Mundial, escoltant històries dels altres sobre les nostres aventures fins ara i experimentant el que Irlanda té per a oferir-nos

Desafortunadament, la pandèmia global ha fet que això no siga possible, i, encara que la situació està millorant en algunes parts del món, encara vivim en un món on la COVID-19 interfereix amb els nostres plans i la nostra vida diària.

Per aquesta raó, és amb un gran pesar que anunciem la decisió de cancel·lar el 16é Moot Scout Mundial.

Esperem trobar-nos novament en Le Chéile i esperem que puguem reunir-nos a la nostra Illa Esmeralda quan s'alcen as restriccions i puguem sentir de nou la vertadera alegria del Moviment Scout Internacional.

L'equip de planificació del Moot està molt decebut per haver de fer aquest anunci. Teníem plans brillants per al programa, oportunitats per a explorar Irlanda d'una manera unica i desafiar a tots els nostres Rovers d'al voltant del món. No obstant això, els riscos associats amb la realització d'un esdeveniment internacional a gran escala, fins i tot a l'estiu del 2022, són massa grans; la seguretat de tots els nostres participants, IST, CMT, membres de l'equip de planificació i tots els altres assistents assistents al Moot és de summa importància.

Demanem continu suport i paciència mentre els contigentes i el Moot acaben les operacions. En pròximes setmanes vindran més detalls.

Encoratgem a les Organitzacions Scout Nacionals a organitzar esdeveniments Rover locals o nacionals perquè els nostres Rovers d'al voltant del món puguen sentir les sensacions de Le Chéile, fins i tot si no és el que tots esperàvem.

Go raibh maith agat, moltes gràcies de la nostra part. Gràcies pel vostre suport, pel vostre entusiasme i per poder recórrer aquest viatge amb vosaltres.

Ens veiem prompte, mantingueu-vos fora de perill i seguiu avant amb el Moviment Scout.

Le Chéile,

El 16é Equip de Planificació del Moot Scout Mundial.

  1. 30 Juliol, 2021

    Una pena, pero viendo cómo están las cosas, es sensato.

Escriu un comentari:

*

La seua adreça de correu electrònic no serà publicada.

Aquest lloc usa Akismet per a reduir el spam. Aprén com es processen les dades dels teus comentaris.