Obrir/Tancar Menú Scouts Valencians és una Federació de xiquets/as i joves compromesos lliure i voluntàriament, orientada per adults compromesos en el servici educatiu permanent i al desenvolupament integral de les persones, potenciant principalment el sentit de la llibertat i de la responsabilitat, segons l'Escoltisme com a estil d'educació i adoptant els Fins, Principis i el Mètode Scout iniciat per Baden Powell, adaptant-los a la nostra realitat sociocultural.

El 18 de setembre va tindre lloc en el Centre Social del barri Marxuquera, a Gandia, el curs d'Acolliment de Scouter, el segon que fem després del realitzat el passat 4 de setembre a La Nucia.

Com ja vam explicar, l'Etapa d'Acolliment al Scouter es defineix com el període inicial d'adaptació a la realitat scout per a qualsevol adult que desenvolupa una funció, responsabilitat o càrrec en una secció o grup scout. Està dirigida a tota persona que inicia la seua marxa com scouter, sense distinció de la labor que realitze. Amb ell, pretenem facilitar la incorporació dels voluntaris al seu kraal i ensenyar-los les eines necessàries per a complir el seu compromís en les millors condicions, així com mostrar-li una perspectiva àmplia de la seua responsabilitat, els seus objectius i les seues expectatives.

El mes vinent donaran principi dos cursos MAT per part de la nostra escola «Ensenya de Fusta», amb els quals scouters de la nostra federació donaran continuïtat a la seua formació.

Escriu un comentari:

*

La seua adreça de correu electrònic no serà publicada.

Aquest lloc usa Akismet per a reduir el spam. Aprén com es processen les dades dels teus comentaris.