Després del seu pas per la Colònia i en complir els 8 anys, niños y niñas entran a formar parte de la Manada de Lobatos.

La seua imaginació està al servei d'una incessant activitat i del joc, el seu mitjà d'aprendre. El seu compromís és “Farem el millor”.De nuevo es el desarrollo de la imaginación la que permite al educador hablar un lenguaje accesible para el niño.

En aquesta etapa els xiquets i xiquetes aprenen conviure en xicotets grups de sis, anomenats “seisenas”, en las que se reparten responsabilidades y aprenden a trabajar juntos, desplegando sus hábitos sociales y responsabilizándose de su tarea.

A través del juego, el niño aprende a quererse y respetarse, y a querer y respetar a los demás. Es a través del juego como va adquiriendo también sus propios valores personales que le acompañarán toda su vida.

A través de talleres se inician en destrezas y habilidades, y a través de excursiones y campamentos, a desenvolverse por sí mismos de manera cada vez más autónoma.

Els xiquets i xiquetes d'un Ramat de Llobatons s'inicien en el Gran Joc de la Vida amb la il·lusió de créixer sans, forts, capaços de superar-se i amb ganes de descobrir el món.

CL05

Escriu un comentari:

*

La seua adreça de correu electrònic no serà publicada.

Aquest lloc usa Akismet per a reduir el spam. Aprén com es processen les dades dels teus comentaris.